perhekodin vanhemmat


Perhekodissa vanhempina hääräämme me, Matti ja Julia. Kasvatuksellisesti me tarjoamme korvaavaa vanhemmuutta, samalla kuitenkin tukien mahdollisuuksien mukaan biologisten vanhempien vanhemmuutta. Kasvamme sijaisvanhempina lasten kanssa arkisten asioiden kautta samalla kehittäen sosiaalisia taitojamme yhdessä.

Pidämme yhdessä huolen myös siitä, että voimme työssämme hyvin. Meidän vanhempien jaksamista tukevat säännölliset vapaat sekä vuosilomat. Isommat siivoukset olemme ulkoistaneet siivouspalvelulle. Käytämme työssämme myös säännöllistä työnohjausta. 

Matti Kärnä, 44 

Sosionomi (AMK). 15 vuoden työkokemus lastensuojelutyöstä yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Sosiaalityöntekijänä sijais- ja avohuollossa.

Olen luonteeltani rehellinen, välittävä, kuunteleva ja läsnäoleva. Harrastuksiini kuuluu erilaiset pallopelit mm. sulkapallo, tennis, sähly ja lenkkeily. Omia lapsia minulla on kolme. Omien ja sijaislasten kautta minulla on pitkä kokemus lasten ja nuorten harrastusten sekä kilpalajien tukemisesta. 

En tupakoi enkä käytä päihteitä.

Julia Nikiforova, 36

Merkonomi, Tradenomi (AMK).

Olen se perinteinen pullantuoksuinen äiti joka tykkää laittaa ruokaa, leipoa ja askarrella. Kuten Matilla, myös minulla on omien lasten kautta usean vuoden kokemus lasten tukemisesta eri harrastuksissa. Hauska muisto on kun luulin aikoinani hetken vain kuskaavan lapsiamme jääkiekon pariin, mutta nopeasti löysinkin itseni toimimassa joukkueen huoltajana. 

En tupakoi enkä käytä päihteitä.


"Yhdessä luomme perhekodille ilmapiirin, jossa lapsella on hyvä kasvaa ja kehittyä sekä missä lapsista oikeasti välitetään ja heitä kuunnellaan."